KENYAP 816643 SAME 3 KAPILI SÜRGÜ KAPAKLI GARDROP

Kenyap 816643 Same 3 Kapılı Sürgü Kapaklı Gardırop
 
Genişlik: 160 cm
Yükseklik: 182 
Derinlik: 55 cm
Ürünlerimizin sevkiyat süreci 22 İŞ GÜNÜ'dür.
Renk: Beyaz
 • Ürün askılıklı, raflı olmak üzere 3 bölmeden oluşmaktadır. 
• Üç kapakta sürgülüdür. Aynalı kapakla evinize ferahlık katacak…
• Askıya asılması gereken giysilerinizi rahatlıkla asabileceğiniz bölmeler, ayarlanabilir raflar sayesinde ürün oldukça kullanışlıdır.
• Gövdeler sağlığa zararsız kanserojen madde içermeyen Avrupa E1 kalite standartlarında, yonga levhadan üretilmiştir. Yonga levha kalınlığı 16 mm değil 18 mm kalınlığındaki malzemeden üretilmiştir. Kenar Bandı olarak PVC kullanılmaktadır. 
Ürünlerimiz demonte şekilde gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir. Ürün montajı  minifix sistemi ile yapılmaktadır. Minifix sistemi sayesinde ürünlerinizde defalarca kurulum sağlayabilir, ürünlerinizi farklı mekanlara taşıyabilirsiniz. Ürünlerimizdeki bağlantı sistemi sayesinde dıştan vida veya vida kapaması bulunmamaktadır.
Montaj kutunuzun içerisinde her türlü bağlantı aparatınız ve kurulum şemanız bulunmaktadır, kullanacağınız vida ve diğer ekipmanlar ayrı ayrı paketlenerek isimlendirilmiştir. 
Ürün parçalarına rahat montaj yapabilmeniz  için kurulum şeması ile uyumlu numaralar verilmiştir.
Montaj şeması ve ekipman görseli sizlere sorunsuz bir kurulum desteği sağlayacaktır.
Ürünler kargodan teslim alınırken mutlaka kontrol edilmelidir. Hasarlı ürünler teslim alınmamalı ve kargo görevlisine hasar tespit tutanağı hazırlatılmalıdır. Hasar tespit tutanağı olmayan ürünlerde değişim veya iade işlemi yapılamamaktadır.
Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Satış sonrası destek için faturanızı saklayınız.
Sadece adı ve kodu geçen ürün satışa açılmıştır. Ürün resmindeki aksesuarlar teşhir amaçlıdır, fiyata dahil değildir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
KENYAP 816643 SAME 3 KAPILI SÜRGÜ KAPAKLI GARDROP Kenyap, Kendin Yap... 816643 KENYAP 816643 SAME 3 KAPILI SÜRGÜ KAPAKLI GARDROP

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.