Kenyap 816902 Lego Tv Sehpası

Kenyap 816902 Lego Tv Sehpası
Ölçü:140*41*35
Renk: Coton Desen
 
3 İŞ GÜNÜNDE KARGOYA TESLİM EDİLİR 

• Lego Sehpalarımız küçük alanlarınızda işlevsel kullanım sağlayacaktır. Ürün pratik ve birçok alanda kullanıma uygun şekilde tasarlanmıştır. 
• Ürünlerimiz demonte şekilde gönderilmektedir. Kurulum müşteriye aittir. Ürün montajı minifix sistemi ile yapılmaktadır. Minifix sistemi sayesinde ürünlerinizde defalarca kurulum sağlayabilir, ürünlerinizi farklı mekânlara taşıyabilirsiniz. Ürünlerimizdeki bağlantı sistemi sayesinde dıştan vida veya vida kapaması bulunmamaktadır.
• Montaj kutunuzun içerisinde her türlü bağlantı aparatınız ve kurulum şemanız bulunmaktadır, kullanacağınız vida ve diğer ekipmanlar ayrı ayrı paketlenerek isimlendirilmiştir. 
•Ürünler kargodan teslim alınırken mutlaka kontrol edilmelidir. Hasarlı ürünler teslim alınmamalı ve kargo görevlisine hasar tespit tutanağı hazırlatılmalıdır. Hasar tespit tutanağı olmayan ürünlerde değişim veya iade işlemi yapılamamaktadır.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Kenyap 816902 Lego Tv Sehpası Kenyap, Kendin Yap... 816902
Kenyap 816902 Lego Tv Sehpası

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.